Обръщение на директора

 
Обръщение на директора

Уважаеми приятели,  Скъпи бъдещи колеги,

За мен е чест и удоволствие да Ви представя Арт Колеж – първият в България частен професионален колеж по екранни изкуства. Подобни професионални училища, даващи четвърта степен по Международния стандарт за квалификация на образованието има в развитите европейски страни. Това обучение много се цени от ЕС, като документа, издаван след дипломиране в Арт Колеж, важи за работа в цяла Европа.

Постъпвайки при нас Вие ще си открехнете вратите към вълшебния свят на киното, телевизията, анимацията и фотографията. Стъпка по стъпка, овладявайки прекрасните професии, ще изградите стабилна основа на творческото си развитие.

В Арт Колеж ще попаднете в отлична среда, ще общувате с висококвалифицирани преподаватели, които не щадят усилията си и всеотдайно ще Ви помогнат да овладеете мечтаните професии.

В обстановка на професионални студия, съвременна техника и отлична организация, с наша помощ ще навлизате в тайните на професиите. Ще Ви помогнем да си създадете навици и умения за решаването на професионални и творчески проблеми.

Бъдете сигурни, че ние не сме институция, която само “произвежда знания”, а се отнасяме с разбиране към Вашите проблеми, изграждането Ви като водещи личности със силни характери и високи амбиции.

Всички ние – ръководство и преподаватели, се стремим Арт Колеж да заема още по-достойно място в българското и европейското образование. Гаранция за това са и подкрепата на Министерството на образованието, младежта и науката, Министерството на културата и повечето водещи електронни и печатни медии, с които работим.

Уважаеми приятели, усвояването на преподаваните при нас професии ще Ви донесе не само професионално и творческо удовлетворение, но и сериозен социален просперитет. Нашите професии са високо ценени, добре заплатени и Вие, за не повече от две-три години, ще си възстановите вложените за обучението средства. А както всички сме убедени, бъдещето е – “инвестиране в образованието”, защото се знае, че “цената на образованието е несравнимо по-ниска от цената на невежеството”.

Благодаря Ви за интереса. Бъдете убедени, че Вашето обучение в Арт Колеж ще бъде взаимно удоволствие и гаранция за успешното Ви и щастливо бъдеще!

Ваш: Слав Едрев

Основател – Директор на Арт Колеж

 

Гледайте откъс от интервюто по предаването на Канал 3 "Всеки следобед с Криси" с директора на Арт Колеж - г-н Слав Едрев, за да научите повече за Арт Колеж.

https://www.youtube.com/watch?v=ErpPLgD7GA8&feature=youtu.be


 
 
Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства

Не успяхме да сформираме курс за учебната 2022/23, следователно обявяваме нулева година. Ще продължим да усъвършенстваме учебната програма и формата на обучение до възраждането на Арт Колеж!

Потърсете ни и...

 

Във Facebook
www.facebook.com/artcollegesofia

В YouTube
www.youtube.com/artcollegebg

И не забравяйте да ни харесате!

 
Работно време и консултации

 

Период Май - Септември

Понеделник и Сряда от 9.30 до 13.30 часа.
Петък от 11.00 до 18.00 часа.

Почивни дни: Вторник, Четвъртък, Събота и Неделя

Период Октомври - Юни

Понеделник и Сряда от 9.30 до 13.30 часа.
Петък от 11.00 до 18.00 часа.
Събота и Неделя от 9.30 до 15.30 часа.
Почивни дни: Вторник и Четвъртък

По всяко време може да се обаждате на телефони 0889801000 и 0879660886.

От Май месец в работно време можете да заповядате на "отворени врати" и индивидуална консултация с Директора на Арт Колеж - Слав Едрев, след предварително обаждане  по телефона. Кандидатите ще могат да се запознаят с условията за обучение и спецификата на професиите. 

Основател Директор - Слав Едрев
Основател Директор - Слав Едрев

Ще ни намерите в

YouTube Facebook

WebDesignBG

Арт Колеж
Частен професионален колеж по екранни изкуства.

Всички права запазени       

Арт Колеж