Сертификат

 
Сертификат

След обучението си, колежаните придобиват най-висшата степен квалификация, давана от професионалните колежи – “ІV степен - след средно, не висше образование” - V-та спепен по европейските стандарти.

Регламент

Защитилите Дипломна работа получават "Държавно свидетелство" – 4В по МСКО 97 - ІV степен по Международния стандарт за квалификация на образованието от 97 година. Сертификатът се регистрира в Министерство на образованието и науката (МОН) с държавен печат, и дава възможност за работа във всяка държавна и частна медия в България и Европа. При дипломиране с втора професия се издава втори оригинален сертификат, регистриран в МОН.

В случай, че колежанинът не полага изпити или не създаде Дипломна работа, вместо Сертификат за квалификация получава Свидетелство за завършен курс по съответната професия и възможност да се яви на държавен изпит отново следващата година.

Най-добрите в своята професия получават официална Грамота.


 
 
Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства

Не успяхме да сформираме курс за учебната 2022/23, следователно обявяваме нулева година. Ще продължим да усъвършенстваме учебната програма и формата на обучение до възраждането на Арт Колеж!

Потърсете ни и...

 

Във Facebook
www.facebook.com/artcollegesofia

В YouTube
www.youtube.com/artcollegebg

И не забравяйте да ни харесате!

 
Работно време и консултации

 

Период Май - Септември

Понеделник и Сряда от 9.30 до 13.30 часа.
Петък от 11.00 до 18.00 часа.

Почивни дни: Вторник, Четвъртък, Събота и Неделя

Период Октомври - Юни

Понеделник и Сряда от 9.30 до 13.30 часа.
Петък от 11.00 до 18.00 часа.
Събота и Неделя от 9.30 до 15.30 часа.
Почивни дни: Вторник и Четвъртък

По всяко време може да се обаждате на телефони 0889801000 и 0879660886.

От Май месец в работно време можете да заповядате на "отворени врати" и индивидуална консултация с Директора на Арт Колеж - Слав Едрев, след предварително обаждане  по телефона. Кандидатите ще могат да се запознаят с условията за обучение и спецификата на професиите. 

Основател Директор - Слав Едрев
Основател Директор - Слав Едрев

Ще ни намерите в

YouTube Facebook

WebDesignBG

Арт Колеж
Частен професионален колеж по екранни изкуства.

Всички права запазени       

Арт Колеж