Колежаните за колежа

 
Колежаните за колежа

Предлагаме ви няколко мнения на бивши наши колежани за преживяванията им в Арт Колеж. Можете да чуете и мненията на някои от преподавателите ни ако гледате филма "Арт Колеж - жарава на мечти".

Мнения

Дико Бучуков - режисьор - В Колежа най-много ми харесва практическата насоченост на обучението.”

Яна Никова - режисьор - Харесва ми, че се държи на присъствието и дисциплината. Иначе какъв е смисълът?”

Йордан Михайлов - оператор - В първия момент, когато видях програмата ни, броят на предметите ми се стори голям, но постепенно се убеждавам, че в това няма нищо лошо. Струва ми се, че така получавам по-разнообразна информация. Най-много ми харесва, че имам контакт с преподаватели, които активно работят в сферата на професията си.


Александър Добрев - режисьор - Бих казал, че творческите задачи са интересни, разнообразни, и не на последно място, забавни.

Цветелин Наков - монтажист - Творческите задачи са много приятни. Мисля, че ни дават широк кръг от нови знания.”

Климент Георгиев - тоноператор - Да, творческите задачи са полезни. Дават ни възможност да изградим професионални навици, да попадаме в неочаквани ситуации на терен, и да работим в екип.”


 
 
Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства

Не успяхме да сформираме курс за учебната 2022/23, следователно обявяваме нулева година. Ще продължим да усъвършенстваме учебната програма и формата на обучение до възраждането на Арт Колеж!

Потърсете ни и...

 

Във Facebook
www.facebook.com/artcollegesofia

В YouTube
www.youtube.com/artcollegebg

И не забравяйте да ни харесате!

 
Работно време и консултации

 

Период Май - Септември

Понеделник и Сряда от 9.30 до 13.30 часа.
Петък от 11.00 до 18.00 часа.

Почивни дни: Вторник, Четвъртък, Събота и Неделя

Период Октомври - Юни

Понеделник и Сряда от 9.30 до 13.30 часа.
Петък от 11.00 до 18.00 часа.
Събота и Неделя от 9.30 до 15.30 часа.
Почивни дни: Вторник и Четвъртък

По всяко време може да се обаждате на телефони 0889801000 и 0879660886.

От Май месец в работно време можете да заповядате на "отворени врати" и индивидуална консултация с Директора на Арт Колеж - Слав Едрев, след предварително обаждане  по телефона. Кандидатите ще могат да се запознаят с условията за обучение и спецификата на професиите. 

Основател Директор - Слав Едрев
Основател Директор - Слав Едрев

Ще ни намерите в

YouTube Facebook

WebDesignBG

Арт Колеж
Частен професионален колеж по екранни изкуства.

Всички права запазени       

Арт Колеж