Наша бивша колежанка с международен успех!

 

Цитат от писмото на Росица Траянова (бивша колежанка), с което уведомява директора г-н Слав Едрев за поредните си успехи :

Здравейте г-н Едрев. Пиша Ви с няколко добри новини. Филмът ми ще бъде излъчен на фестивала в Кан и включен в каталог с възможност за продажба (тук има телевизионни канали, които излъчват само късометражни продукции  на студенти). Също така, днес бях уведомена, че сме в официалната селекция на фестивал в Маями и в Рим. Ще имаме и прожекция в Париж през юни. В Париж, се обучавах като асистент режисьор, т.е. всичко което съм научила като режисьор е в рамките на колежа. Искам да Ви благодаря, нямам контакти на другите преподаватели, ако още работят с Вас, моля да им благодарите от мое име. Горда съм със себе си и съм Ви изключително благодарна. Може да го споделите и с колежаните, за да знаят, че могат да се развият, стига да искат и да положат нужните усилия. Това е засега. Приятна вечер и хубав уикенд.

Росица Траянова продължи образованието си в "EICAR, The International Film and Television School of Paris" веднага след двугодишното си обучение и дипломирането си в Арт Колеж, направо в 3-та година, по договор между двете образователни институции.


 
 
Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства

Искате да учите Кино, Телевизия, Анимация и Фотография? Вижте повече в раздел Прием.

Потърсете ни и...

 

Във Facebook
www.facebook.com/artcollegesofia

В YouTube
www.youtube.com/artcollegebg

И не забравяйте да ни харесате!

 
Работно време и консултации

 

Период Октомври - Май

Сряда до Петък от 9.00 до 13.00 часа.
Събота и Неделя от 9.00 до 15.00 часа.

Период Юни - Септември

Всеки делничен ден от 9.00 до 13.00 часа. 

В работно време можете да заповядате на "отворени врати" и индивидуална консултация с Директора на Арт Колеж - Слав Едрев.

Кандидатите могат да се запознаят с условията за обучение и спецификата на професиите. 

Основател Директор - Слав Едрев
Основател Директор - Слав Едрев

Ще ни намерите в

YouTube Facebook

WebDesignBG

Арт Колеж
Частен професионален колеж по екранни изкуства.

Всички права запазени       

Арт Колеж