Временно преустановяване на учебните занятия заради Пандемията

 

Уважаеми колежани и преподаватели,

съгласно заповед #РД-01-626/27.10.2020 г. Здравният министър въвежда следните проотивоепидемични мерки на територията на България.

1. Преустановяват се присъствените учебни занятия в Гимназиите.
2. Преустановява се присъствения учебен процес във висшите учебни заведения.
3. Преустановяват се груповите извънкласни дейности и занимания в присъствена среда, както и присъствените занятия в езикови центрове, образователни центрове, организирани от физически и юридически лица. 

Заповедта важи до 12.11.2020 г. включително. След това очакваме нова заповед. 
Тази заповед ограничава и нашата присъствена дейност. След консултанция с членовете на управителния съвет, взехме решение присъствените занятия да се преустановят до посочената в заповедта дата.

За да не се наруши ритъмът на учебните занятия, молим преподавателите да изпращат своите теоритични лекции до Арт Колеж, а ние ще ги препращаме до колежаните.

Благодарим на колежаните и преподавателите за разбирането, като от преподавателите очакваме развити теоритични лекции по учебните програми, по които преподават за I-ви и II-ри курс. От 2 до 3 лекции на преподавател по 2 страници всяка. Теоритичните лекции се заплащат като присъствени, разбира се. 

Уважаеми колеги, всички разбираме, че здравето е най-важната ценност, и съвсем мъдро и с разбиране ще преодолеем и тази неприятност.


 
 
Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства

Записването ще се състои на 21-ви и 22-ри Септември. Молим кандидатите да изпращат на e-mail адреса ни имената си, година на раждане, желаната професия, и града, от който идват.

Потърсете ни и...

 

Във Facebook
www.facebook.com/artcollegesofia

В YouTube
www.youtube.com/artcollegebg

И не забравяйте да ни харесате!

 
Работно време и консултации

 

Период Септември - Юни

Вторник до Четвъртък от 9.00 до 13.00 часа.
Събота и Неделя от 9.00 до 15.00 часа.
Почивни дни: Понеделник и Петък

През месеците Юли и Август Арт Колеж е във ваканция. Може да се обаждате на телефони 0889801000 и 0879660886.

В работно време можете да заповядате на "отворени врати" и индивидуална консултация с Директора на Арт Колеж - Слав Едрев, след предварително обаждане  по телефона. Кандидатите ще могат да се запознаят с условията за обучение и спецификата на професиите. 

Основател Директор - Слав Едрев
Основател Директор - Слав Едрев

Ще ни намерите в

YouTube Facebook

WebDesignBG

Арт Колеж
Частен професионален колеж по екранни изкуства.

Всички права запазени       

Арт Колеж