Звезди на колежа

 
Александър Иванов

Александър Иванов

Александър Иванов e завършил Арт Колеж през 2004 г, професия оператор. Работи като такъв в редица продукции и за различни телевизии, като "Big brother","Сделка или не","Какво искат жените","Черешката на тортата", "Марс и Венера" за "Nova tv"; "Вкусно", "Жените", "Цветно" за "БНТ".


 
Денислав Георгиев

Денислав Георгиев

Завършва успешно Арт Колеж през 2014 г., специалност Филмова и ТВ режисура. Веднага след това спечелва конкурс и е назначен на работа като режисьор на пулт в Българската Национална Телевизия.


 
Михаил Врабчев

Михаил Врабчев

Завършва успешно Арт Колеж специалност Кино и телевизия, професия Оператор. Отговорен е за качественото изображение на предаването " България от край до край" по БНТ. Оператор е на редица, музикални клипове, реклами, късометражни филми и други авторски предавания по националната телевизия.

 


 
Росица Траянова

Росица Траянова

Завършва успешно Арт Колеж през 2014 г., специалност Филмова и ТВ режисура. След това продължава във френския университет ЕICAR (http://www.eicar.fr/ ) в Париж, по препоръка и в следствие добрите отношения на Арт Колеж с Френския институт. Завършва през 2015 г. и от тогава снима филми за Сорбоната в Париж и работи за Good Laps Production и Bonjour L'humeur. Автор е на 2 стихосбирки - "Шепот" и "Оргазмът на една химикалка" и на един роман - "Химера за живот"


Цитат от писмо на Росица Траянова, с което уведомява директора г-н Слав Едрев за поредните си успехи :

Здравейте г-н Едрев. Пиша Ви с няколко добри новини. Филмът ми ще бъде излъчен на фестивала в Кан и включен в каталог с възможност за продажба (тук има телевизионни канали, които излъчват само късометражни продукции  на студенти). Също така, днес бях уведомена, че сме в официалната селекция на фестивал в Маями и в Рим. Ще имаме и прожекция в Париж през юни. В Париж, се обучавах като асистент режисьор, т.е. всичко което съм научила като режисьор е в рамките на колежа. Искам да Ви благодаря, нямам контакти на другите преподаватели, ако още работят с Вас, моля да им благодарите от мое име. Горда съм със себе си и съм Ви изключително благодарна. Може да го споделите и с колежаните, за да знаят, че могат да се развият, стига да искат и да положат нужните усилия. Това е засега. Приятна вечер и хубав уикенд.

 


 
Стефан Геков

Стефан Геков

Завършва успешно Арт Колеж през 2004 г. със специалност Кино и телевизия, професия Оператор, след което е приет в НАТФИЗ. Оператор е на много ТВ реалити формати, като Биг Брадър, Star Academy, Музикална академия, X-factor. Участник в заснемането на много филми, като в момента работи за Филмова компания БУФО и Ню Бояна филм. Също така е участвал в организацията на множество музикални концерти на български и чуждестранни изпълнители, сред които турнето на Justin Bieber – Believe и на Бионсе – Mrs Carter World tour. През 2016 година е оператор на късометражния игрален филм "Добри", който печели наградата за най-добър български филм на Early Bird International Film Festival.


 
Никола Йорданов

Никола Йорданов

Завършил успешно Арт колеж в специалност фотография, професия фоторепортер, през 2012 г. Дипломира се с грамота „ Най- добър в професията”. По време на обучението си в Арт Колеж печели награда за видеоклип на маскарадните игри в Перник. Участва в конкурс за видео клип "София културна столица на Европа", оценен за най- добър туристически филм. Един от създателите на Kinematograf.bg. Заедно с екип, сформиран в по-голямата си част от други бивши възпитаници на Арт Колеж, има няколко заснети късометражни филма. Някои от клиентите на продуцентската му къща - VAC productions са '''FOX lazer", ""The Smarts", "Agura", "Община Перник", както и
други фирми и предприятия.


 
Александър Горанов

Александър Горанов

Завършил Арт Колеж в специалност Кино и телевизия, професия Монтажист. Дипломира се с грамота „ Най-добър монтажист на випуск 2010г.”. След което учи в Canterbury University, London. Дипломира се като Инженер по Информационни технологии, с втора специалност Информатика. Притежава сертификати от: Cambridge, EPA, IBM, Microsoft, HP, Brainbench, Brainmeasures,
Expertrating, Keystone learning systems, NCSA и т.н. Работи успешно като Компютърен монтажист в БТВ, ТВ 7, Ринг ТВ, Про БГ. Победител в множество конкурси, включително за най-добър рекламен клип по случай 10-та годишнина на компания Арктик (ARCTIC Switzerland), най-добър кретивен рекламен клип за компанията производител на смарт-технологии КУБОТ (CUBOT), както и за най-креативен рекламен клип и маркетингова стратегия за АВАСТ (AVAST Antivirus). Победител в конкурс на PES GROUP на тема "Работни места за Европа/Европа за работните места". Монтажист и асистент Режисьор на документалния филм „Две села между две епохи”. Аниматор, колорист и уебдизайнер на множество филми извън България.

www.alexandergoranov.com

 


 
Стефан Вичев

Стефан Вичев

Завършил успешно Арт колеж през 2008 г.
с професия Монтажист, специалност Компютърен монтаж. Работи успешно по професията си в продуцентска къща „Art winner”, както и в телевизиите ТВ 7, Ринг БГ, Про БГ, БТВ. Работи графичен дизайн, компютъринг и монтаж в студио „Тема”. Работи по сериала „Столичани в повече”, както и предаванията „Горещо” и „Отечествен фронт”. Участвал е в композитингът, специалните ефекти и анимирането на анимацията „За мама”
спечелила две награди на „Българска
филмова академия”.


 
Искрен Красимиров

Искрен Красимиров

Завършил Арт колеж през 2010 г. в специалност Кино и телевизия, професия Оператор. Дипломира се с грамота „Най-добър оператор на випуска”. През 2013 г. завършва с отличие Кино и Тв-бакалавърска степен в Нов български Университет. В момента изучава "Филмово и ТВ изкуство" в магистърска програма на НБУ. Работи успешно като оператор в БНТ.
Автор е на над 20 късометражни игрални и документални филма, като: „Две села между две епохи”, „Хляб от бога, богове от глина”, „Каменното съкровище на Мездра”. С филма „Другото полувреме” печели конкурса Filmer Forge Pitching 2012 на фестивала „В Двореца”. Последният му филм „Ботев: От Голгота към Свобода” е първият филм за Христо Ботев от 44 години насам и предизвиква фурор в кино и тв средите.


 
Нешо Миладинов

Нешо Миладинов

Завършил Арт колеж през 2007 г. в специалност Кино и телевизия, професия Оператор. Работи успешно като оператор във Военен канал, Bulgaria On Air, БТВ.


 
Никола Динев

Никола Динев

Завършил Арт колеж през 2009 г. в специалност Кино и телевизия, професия Режисьор. Работи успешно като режисьор и монтажист в Нова ТВ, ТВ 7, БНТ, Про-ВГ, ТВ+. Режисьор на много документални филми, като : "Късче небе", "Улица последна", "От улицата" и др. Носител на награда "Принос към България" за документалния филм "Брауновият газ - мит или реалност?".


 
Емил Димитров

Емил Димитров

Завършил Арт колеж в специалност Кино и телевизия, професия Режисьор. Работи упешно като режисьор в БНТ, RE:TV, ТВ Европа, Евроком-София, Външни продукции - Нова ТВ, Sunny Music и др.


 
Петя Стефанова

Петя Стефанова

Завършила Арт колеж в специалност Кино и телевизия, професия Телевизионен водещ. Популярна ТВ водеща, в момента в канал TV7.


 
Таня Димитрова

Таня Димитрова

Завършила Арт колеж специалност Кино и телевизия, с две професии: режисьор на пулт и репортер - водещ. Популярна телевизионна водеща във Военен ТВ канал.


 
Ирена Милянкова

Ирена Милянкова

Завършила Арт колеж с две професии: режисоьр и репортер - водещ. Продължила обучението за степен бакалавър в Нов Български Университет в специалност режисура. Популярна манекенка и актриса от сериала на БНТ "Под прикритие".


 
Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства

Не успяхме да сформираме курс за учебната 2022/23, следователно обявяваме нулева година. Ще продължим да усъвършенстваме учебната програма и формата на обучение до възраждането на Арт Колеж!

Потърсете ни и...

 

Във Facebook
www.facebook.com/artcollegesofia

В YouTube
www.youtube.com/artcollegebg

И не забравяйте да ни харесате!

 
Работно време и консултации

 

Период Май - Септември

Понеделник и Сряда от 9.30 до 13.30 часа.
Петък от 11.00 до 18.00 часа.

Почивни дни: Вторник, Четвъртък, Събота и Неделя

Период Октомври - Юни

Понеделник и Сряда от 9.30 до 13.30 часа.
Петък от 11.00 до 18.00 часа.
Събота и Неделя от 9.30 до 15.30 часа.
Почивни дни: Вторник и Четвъртък

По всяко време може да се обаждате на телефони 0889801000 и 0879660886.

От Май месец в работно време можете да заповядате на "отворени врати" и индивидуална консултация с Директора на Арт Колеж - Слав Едрев, след предварително обаждане  по телефона. Кандидатите ще могат да се запознаят с условията за обучение и спецификата на професиите. 

Основател Директор - Слав Едрев
Основател Директор - Слав Едрев

Ще ни намерите в

YouTube Facebook

WebDesignBG

Арт Колеж
Частен професионален колеж по екранни изкуства.

Всички права запазени       

Арт Колеж